PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم گرفتن بکاپ و نمایش خطا



amoozesh98
2015-02-06, 06:04 AM
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید میخواستم اگر مقدور هست بر اساس تجربه ای که دارید راهنمایی کنید این خطا چیه تو دایرکت ادمین

User sdl has been backed up. <5:03:10>
ftp_upload.php exit code: 3
ftp_upload.php output: Lost data connection to remote host after 4122378240 bytes had been sent: Broken pipe.
ncftpput /home/tmp/admin/user.admin.sdl.tar.gz: socket write error.
ncftpput return code: 3
<5:05:59>


زمانی که میخواد بکاپ بگیره این خطا رو میده و اینکه اگر به پر بودن فضای هاستم ارتباط داره چه طوری میشه بفهمم که فضای هاستم یعنی فضایی که برای گرفتن بکاپ و ارسال به اف تی پی یه هاست دیگه نیاز هست چقدر هست امیدوارم متوجه توضیحات شده باشید باتشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

root
2015-02-06, 04:25 PM
سلام
شما 100% از پرتیشن پیشفرض لینوکس استفاده می کنید. پارتیشت پشفزض لینوکس فضای کمی رو به /home میده

توی ادمین کذینه Complete Usage Statistics انخاب کنید باید مثل شکل زیر باشد .

[لینکها فقط برای اعضا قابل مشاهده است]


در غیر این صورت باید OS رو نصب کنید چون پارتیشن بمدی لنوکس سخت هست و امکان دارد فایل ها صدمه ببیند..

بکاپ بگیرید OS دیگی نصب کنید

amoozesh98
2015-02-06, 04:47 PM
سلام مهندس جان برای من این قسمت اصلا نیست ! با اینکه دسترسی به ادمین دایرکت ادمین دارم نمی بینم این قسمت رو ! این قسمت کجاس !

amoozesh98
2015-02-06, 04:51 PM
پیداش کردم واسه من این طوریه ! درسته یا نا درست ؟ 440

root
2015-02-06, 05:32 PM
نه شما از پارتیشن را پیش فرض نصب کردید

root
2015-02-06, 05:35 PM
البته این رو هم بگم که این پیغام خطای شما هیچ ربطی به فضای هارد شما ندارد

ارسال بکاپ با حجم بالا دلیل این خطاا هست

amoozesh98
2015-02-06, 05:40 PM
برای حل این مشکل که تاحالا جایی اینو ننوشته بود باید کارهای زیر را انجام دهید
اول این فرمان ها رو در ssh بزنیدکد پی****اچ****پی:

cd /usr/local/directadmin/scripts
perl -pi -e 's/3.2.1/3.2.2/' ncftp.sh
./ncftp.sh



ncftp رو نصب می کنه.
بعد از نصب این کامند هارو بزنیدکد پی****اچ****پی:

cd /usr/local/directadmin/scripts/
mkdir custom
wget -O /usr/local/directadmin/scripts/custom/ftp_upload.php [لینکها فقط برای اعضا قابل مشاهده است]
chmod +x ftp_upload.php



یه فایل که مخصوص بک اپ است رو درست خواهد کرد.
بعد از این کار برید بک آپ بگیرید و مشکل حل خواهد شد.

amoozesh98
2015-02-06, 06:08 PM
حالا باز مشکل شد یه چیز دیگه نمیدونم چرا خطا رفع شده پیام موفقییت آمیز بودن رو میده و مثلا میگه
The User backups have been uploaded to ftp://87.236.212.14/week-1 <17:16:09>

اما وقتی میری تو اف تی پی که وارد کردی می بینی نیست ! ولی روی لوکال خود هاست بکاپ میگیره میاد ! اما روی اف تی پی که باید ارسال کنه نمیاد ! میدونید مشکل چیه چه طوری میشه حل کرد آخرین کاری که کردم اجرای همون دستورات بالا بوده که مشکل اف تی پی رفع شده باتشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

root
2015-02-06, 06:25 PM
دوست من این ها اصلا ربطی نداره سرور شما توانایی ارسال فایل بکاپ با حجم بالا رو نداره اون پیغام بالا این رو میگه نیازی به دستکاری نیست

amoozesh98
2015-02-06, 06:45 PM
خب الان با انجام کاری که گفتم خطا رفع شد ولی دیگه حتی فایل با حجم 100 کیلو بایت رو هم ارسال نمی کنه به نظر شما چه طوری میشه مشکل رو رفع کرد که لا اقل فایل های کم حجم رو ارسال کنه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

root
2015-02-06, 08:05 PM
جناب مسلم فلاح نیت تنظیمات مربوط به ارسال فایل رو برسی کنید اگر سرور ایران هست 100% سند رسیو سرور خود رو برسی کنید چون توی سور های ایران سند کمی پایین هست

از سایت زیر استفاده کنید

Internet Speed Test - net-speed.us ([لینکها فقط برای اعضا قابل مشاهده است])