PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 502 P***y Error



sina_67_85
2015-16-04, 08:33 PM
سلام
بعد از چند روز تلاش برای نصب دایرکت ادمین نال وب سرور با اجرا کردن فایل های php به من این خطا رو میده و سایت باز نمیشه.



P***y upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /index.php ([لینکها فقط برای اعضا قابل مشاهده است]).
Reason: DNS lookup failure for: socket=%2fusr%2flocal%2fphp56%2fsockets%2frvan.soc k
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request


مشل رو چطوری حل کنم؟

root
2015-16-04, 11:29 PM
تلاش لازم نبود دایرکت ادمین در عرض نیم ساعت نصب میشه شما ناقص نصب کرده اید

sina_67_85
2015-16-04, 11:36 PM
تلاش لازم نبود دایرکت ادمین در عرض نیم ساعت نصب میشه شما ناقص نصب کرده اید

من همون کارو انجام دادم که در آموزش بود.
برای رفع باید چه کاری انجام بدم؟

root
2015-16-04, 11:39 PM
باید از اول نصب کنید ان همه ادم نصب کردن

sina_67_85
2015-16-04, 11:46 PM
من سنت اوس 64 بیت نصب میکردم و بعد از نصب سرویس های exim,pure-ftpd,named استوپ بودن.
و استارت نمیشدن.
با سنت اوس 32 بیت نصب کردم و همه سرویس ها اوکی هستن
اما باز این مشکل رو داره !!
ورجن 5.8

root
2015-16-04, 11:51 PM
64 یا 32 اصلا فرقی نمی کنه اگر بلد توصیه می کنم نصب نکنید جون تنها نصب دایرکت ادمین نصب کلی کانفیگ امنیتی می خواد

sina_67_85
2015-17-04, 12:33 AM
64 یا 32 اصلا فرقی نمی کنه اگر بلد توصیه می کنم نصب نکنید جون تنها نصب دایرکت ادمین نصب کلی کانفیگ امنیتی می خواد

دست رسی بدم الان میتونید برام نصب کنید؟
اگه میتویند کدوم ورجن سیستم عامل رو نصب کنم؟

sina_67_85
2015-17-04, 11:32 AM
جدید نصب کردم باز هم این مشکل رو داشت.
من طبق اون فیلم آموزش نصب میکنم و خودم کار خواصی انجام نمیدم!

root
2015-17-04, 07:14 PM
با عرض شرمندی بگم که فیلم مشکل داره نه دایرکت ادمین این شما هستید که بلد نیستید

شما یک سرور بدید من بهتون نصب کنم ببینید.

sina_67_85
2015-18-04, 06:50 PM
با عرض شرمندی بگم که فیلم مشکل داره نه دایرکت ادمین این شما هستید که بلد نیستید

شما یک سرور بدید من بهتون نصب کنم ببینید.

سلام
چند بار تست کردم فهمیدم مشکل کجاست.
حالا این مشکل رو میشه حل کرد بدون اینکه دوباره نصب کنم یا نه.
من در مرحله زیر گزینه 4 رو انتخاب کردم که این مشکل رو داره.روی سرور دیگه دوباره نصب کردم و گزینه 3 رو انتخاب کردم و این خطارو دیگه نمیده و فکر میکنم بدون مشکل کار کنه.



You now have 4 options for your apache/php setup.

1: custombuild 2.0 Apache 2.4, mod_ruid2, php 5.5. Can be set to use mod_php, php-FPM or fastcgi.
2: custombuild 1.1: end-of-life software. Apache 2.x, php 4, 5, or both in cli and/or suphp. Defaults to php 5.2
3: custombuild 1.2: Production version: Apache 2.x, php 5 in cli or suphp. Defaults to php 5.3
4: custombuild 2.0 BETA: Apache 2.4, php-fpm, php 5.6. Can be set to use mod_ruid2, mod_php, php-FPM or fastcgi.

Post any issues with custombuild to the forum: [لینکها فقط برای اعضا قابل مشاهده است]

root
2015-18-04, 06:55 PM
اگر دقت کرده باشید توی آموزش هم گذینه 4 رو انتخاب کردیم

sina_67_85
2015-18-04, 07:01 PM
اگر دقت کرده باشید توی آموزش هم گذینه 4 رو انتخاب کردیم

من نمیدونم دیگه :دی
مشکلم اینطوری حل شد.
البته فیلم آموزش گزینه چهارش php 5.3 رو نصب میکنه اما این وقت نصب php5.6 رو نصب میکنه.

حالا من باید حتما دوباره نصب کنم؟
نمیشه بدون نصب مجداد مشکل رو حل کنم؟

root
2015-18-04, 07:04 PM
میشه ولی ریساز کردن هارد سرور مشکل هست